Film & Ljud


Efter ett helt yrkesliv i filmbranchen finns det inte många uppdrag som kan förvåna längre. Jag har arbetat med tung dramaproduktion, reklam, kort- och dokumentärfilm i åratal ... 


Takten är nerskuvad något nu för tiden. Jag arbetar helst med kortare produktioner och gärna dokumentärer. Men många av mina uppdrag kommer också från event- och konferensbranschen med livesändningar och dokumentationer.


I samarbete med Lariwa Filmproduktion AB kan vi också ta hand om hela produktioner. Egen utrustning finns för åtminstone lite mindre projekt.

Teknik


Vår teknik är grundläggande och duger gott till mindre produktioner. Skulle det behövas större resurser har vi ett gott samarbete med de stora uthyrningsbolagen. Vår efterarbetsteknik är alltid uppdaterad och i toppklass.

Den egna inspelningsutrustningen består av kameror från BlackMagic, filmoptik, LED-ljus och komplett ljudutrustning med sändarmikrofoner.

Våra bildredigeringar är AVID, Resolve eller Premiere Pro. All grading sker mot kalibrerad monitor i Davinci Resolve.

Ljudläggning och mixning sker i ProTools och/eller Logic av senaste version. En hel drös plug-ins finns tillgängliga. Vi har tillgång till ett enormt effektljudsbibliotek.